2011. július 28., csütörtök

Fleischer, Leonore: Rain man - Jelenlegi ára: 2 460 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Rain manA könyv listaára: 2999 Ft. Leírás:
Aki látta már a nagy sikerű, Oscar-díjas filmet, a Dustin Hoffman és Tom Cruise főszereplésével készült Esőembert (1988), az óhatatlanul összeveti a forgatókönyv alapján készült regényt és a filmet. A betegség tüneteinek leírása a könyvben például szakszerűbb, a filmen viszont megrázóbb Hoffman alakítása. A cselekmény tipikusan amerikai: ott van a fiatal Charlie Babbit, a kiváló autóügynök, aki azonban anyagi gondokkal küszködik. Éppen jókor éri tehát apja halálának híre, akivel tizenhat évesen minden kapcsolatot megszakított. Reményei szerint örökli hárommillió dolláros vagyonát, ám a temetésen kiderül: egy számára ismeretlen férfi lett megjelölve örökösnek. Nyomozni kezd, s egy magánszanatóriumban rábukkan a több mint két évtizede ott ápolt, autista Raymond-ra, akitől csak akkor tudja meg, hogy ő az eltitkolt bátyja. A látszólag érzéketlen Charlie elrabolja bátyját, hogy kizsarolja az örökséget, ám Raymond ellenállása miatt nem utazhatnak repülővel, így egy hosszú autós utazás veszi kezdetét, át Amerikán, így Las Vegason is, miközben kezdik megismerni és megkedvelni egymást. S Charlie lassan rájön, ő adta bátyjának a Rain Man (Esőember) nevet, mert nem tudta kimondani a nevét. Ő tehát a gyermekkori álmaiban vissza-visszatérő, mesebeli Esőember... A forgatókönyvszerű, nem irodalmi eszközökkel készült alkotás régen, 1989-ben jelent meg magyarul, így beszerzése ajánlott általános gyűjtőkörű könyvtárak számára. ISBN: 978-963-245-094-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 460 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 22:41
. Fleischer, Leonore: Rain man - Jelenlegi ára: 2 460 Ft

Fontos